dobroge.tv

Live

Greu cu „lanterna roșie”

12 noiembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud s-a întrebuințat serios contra ultimei clasate în Liga Zimbrilor. Constănțenii au câștigat aseară la Alexandria cu scorul de 24 la 26 și se mențin pe a treia treaptă a podiumului. Duminică, formația de pe litoral joacă tot în deplasare, de data aceasta la Suceava.

Ceea ce se anunța un galop de sănătate pentru HC Dobrogea Sud s-a transformat într-o partidă care se putea termina prost pentru constănțeni. După ce au încheiat prima repriză a meciului cu Alexandria cu un avantaj de 6 goluri, 16-10, delfinii au mai slăbit ritmul, iar teleormănenii au profitat de fiecare șansă ivită pentru a se agăța de un rezultat cât mai bun. S-au apropiat chiar și la două goluri, 21-23, în minutul 50 și 23-25, în minutul 56, pe fondul mingilor irosite în atac de delfini.

S-a terminat în cele din urmă 24 la 26 pentru HC Dobrogea Sud, ca a bifat astfel cea de a șaptea victorie în nouă etape disputate în noul sezon al Ligii Zimbrilor.

În urma acestui succes, constănțenii se mențin pe locul trei al clasamentului, cu 22 de puncte, și continuă lupta pentru primele poziții, ocupate de Dinamo și Steaua. De altfel, roș-albaștrii au câștigat și ei cu greu contra lui HC Buzău, cu scorul de 28 la 27, la capătul unei partide în care oaspeții au acuzat arbitrajul, și își păstrează avansul de două puncte.

HC Dobrogea Sud va evolua etapa viitoare, tot în deplasare, duminică, adversară fiind CSU Suceava.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233