dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a plecat spre Alexandria

10 noiembrie 2021
Publicitate

După aproape zece zile de pregătire la Constanța în efectiv restrâns, HC Dobrogea Sud a plecat în această dimineață spre Alexandria, odată cu reluarea meciurilor din Liga Națională la handbal masculin. Constănțenii vor disputa două partide consecutive în deplasare și se vor întoarce „acasă” abia la începutul săptămânii viitoare.

Pauza s-a terminat pentru handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, care au plecat miercuri dimineață spre Alexandria, acolo unde vor disputa meciul din cadrul etapei a noua a Ligii Naționale. La doar trei zile după această partidă constănțenii vor avea un alt meci, tot în deplasare, de data aceasta la Suceava. Tocmai din acest motiv, HC Dobrogea Sud va reveni la Constanța abia săptămâna viitoare.

Chiar dacă urmează o perioadă obositoare, elevii lui Djordje Cirkovic speră să treacă cu bine și să bifeze încă două victorii, care să îi mențină pe podiumul clasamentului.

După o experiență foarte frumoasă cu naționala, două meciuri cu Spania și unul cu Georgia ne întoarcem la echipele de club. Avem trei meciuri foarte grele, nu avem voie să pierdem niciun punct, deși am făcut un antrenament cu echipa. Trebuie să ne mobilizăm, trebuie să ne concentrăm la maxim să luăm toate cele nouă puncte puse în joc. Primul hop la Alexandria, o echipă cu care toată lumea s-a chinuit, am făcut vizionare. Cum am spus, trebuie să ne concentrăm la maxim, să dăm totul pe teren să luăm toate punctele”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud Constanța.

Plecăm la Alexandria, un meci de o deplasare relativ grea. După care urmează imediat după numai trei zile deplasarea de la Suceava. Două meciuri pe care trebuie neapărat să le câștigăm. Două meciuri incomode, de uzură, dar suntem maturi și profesioniști și mergem să le câștigăm ca să ne consolidăm poziția de top din clasamentul României”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța.

Înaintea partidei de la Alexandria, HC Dobrogea Sud se află pe locul trei al clasamentului, cu 19 puncte după opt meciuri jucate. De partea cealaltă, adversara constănțenilor este ultima în clasamentul, fără nici un punct acumulat în acest sezon.

CSM Alexandria – HC Dobrogea Sud se joaca joi, cu începere de la ora 17.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233