dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud reia meciurile din Liga Zimbrilor

09 noiembrie 2021
Publicitate

Acțiunile echipelor naționale s-au încheiat iar HC Dobrogea Sud se pregătește din nou în efectiv complet. Constănțenii reiau la finalul săptămânii confruntările din Liga Națională cu două meciuri în deplasare, pe terenurile celor din Alexandria și Suceava.

Daniel Vasile, Ionuţ Nistor, Irakli Chikovani şi Marin Vegar au revenit la Constanţa și s-au alăturat colegilor de la HC Dobrogea Sud după ce au participat în ultima săptămână cu echipele naţionale la acţiuni cuprinse în calendarul EHF.

„Delfinii” se pregătesc, la Sala Sporturilor, pentru meciurile săptămânii, ambele în deplasare, la Alexandria şi la Suceava, contând pentru Liga Naţională.

Tricolorii au avut două meciuri-test în Spania, contra campioanei Europei, iar selecţionerul Xavier Pascual a mizat în ambele jocuri pe portarul Daniel Vasile şi extrema Ionuţ Nistor. Spania s-a impus de fiecare dată, cu scorul de 33-29, respectiv 35-31, însă în cea de-a doua partidă, Nistor a fost golgheterul tricolorilor, cu şapte reuşite, iar Vasile şi-a completat evoluţia bună dintre buturi cu un gol în poarta adversă.

Săptămâna aceasta, „delfinii” se pregătesc la Sala Sporturilor pentru duelurile din Liga Zimbrilor cu CSM Alexandria şi CSU din Suceava. Acestea sunt programate să aibă loc pe 11, respectiv pe 14 noiembrie.

Aflată pe locul trei în clasament, cu 19 puncte, după CS Dinamo Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti, formaţia antrenată de Djordje Cirkovic are nevoie de victorii pentru a se menţine pe podium. În ambele confruntări formația de pe litoral pornește cu prima șansă, în condițiile în care Alexandria este „lanterna roșie”, fără punct câştigat în actuala stagiune, iar Suceava este doar pe locul nouă, cu nouă puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233