dobroge.tv

Live

Superliga de rugby, amânată pe termen nelimitat

18 iulie 2020
Publicitate

Decizie de ultim moment luată astăzi de Federația Română de Rugby. Programate să fie reluate la mijlocul lunii august, competițiile interne de seniori au fost din nou amânate ca urmare a prelungirii stării de alertă. Tomitanii Constanța ar fi trebuit să participe de pe 15 august la Brașov la turneul de baraj pentru menținerea în Superliga națională de rugby.

„Tomitanii“ Constanța, echipa de rugby a orașului, mai are de așteptat până să înceapă lupta pentru menținerea în Superliga Națională și în sezonul viitor. După ce au revenit la antrenamente după patru luni de pauză ca urmare a pandemiei de coronavirus, sportivii de la malul mării au fost anunțați vineri că turneul de baraj de la Brașov, care ar fi trebuit să debuteze pe 15 august, a fost amânat. 

Comunicatul a fost postat și pe pagina de socializare a Federației Române de Rugby, în care forul precizează că a fost nevoit să recurgă la această măsură după ce autoritățile au decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. În aceste condiții, neexistând un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale, toate competițiile rezervate seniorilor care ar fi trebuit să fie reluate în iulie și august, în care intră Campionatul Național de rugby în 7, Cupa României și Superliga Națională, să fie amânate încă o dată.

„În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi a măsurilor ulterioare care vor fi luate de autorităţi se va alcătui un program competiţional astfel încât competiţiile menţionate mai sus să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii“, se arată în comunicatul Federației Române de rugby. 

Până la primirea acestei vești, „Tomitanii“ Constanța se afla în plină campanie de pregătire a turneului de baraj pentru menținerea în Superliga Națională de rugby, unde ar fi trebuit să debuteze pe 15 august, contra celor de la SCMU Timișoara.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233