dobroge.tv

Live

„Regele” l-a bătut pe Reghe

08 noiembrie 2021
Publicitate

Farul a revenit pe loc de play-off în clasamentul Ligii întâi, chiar la finalul turului de campionat. La trei zile după ce au pierdut în fața FCSB-ului, constănțenii au învins aseară, pe teren propriu pe FC Universitatea Craiova cu scorul de 1-0.

La mai puțin de 72 de la confruntarea cu FCSB, pierdută în urma unui autogol, Farul a trebuit să joace din nou în campionat și tot unui adversar de calibru din Liga Întâi.

Constănțenii au început slab partida contra Universității Craiova, iar oltenii au controlat jocul din teren în prima repriză. Ivan și Markovic au fost aproape de gol în primele 45 de minute, dar Aioani s-a aflat la post și a păstrat tabela intactă.

După pauză, Hagi a găsit soluțiile pentru a echilibra raportul de forțe și chiar să treacă în avantaj, după golul înscris de Adrian Petre, la doar câteva minute după ce a fost introdus în teren. În ultimele minute ale partidei, oltenii au încercat să forțeze un rezultat de egalitate însă fără succes.

S-a încheiat 1-0 pentru Farul Constanța, care a demonstrat încă o dată că este redutabilă în meciurile de pe teren propriu.

Felicit jucătorii pentru munca pe care au făcut-o. Au făcut o muncă împreună foarte bună. Știam că întâlnim o echipă în formă, care atacă foarte bine, care dezvoltă jocul pe margini creând superioritate numerică pe ambele flancuri. A trebuit să le acoperim. Au făcut un efort, fundașii laterali au jucat foarte bine. Inspirat și eu cu schimbările, cum le-am programat pentru că știam că la două zile, unii jucători nu o să ducă. Am avut și un portar în formă pentru că ne-a scos și cu toate împreună, a fost o zi a noastră în seara asta. Nu a fost ziua Craiovei, a fost ziua noastră și mă bucur. Trei puncte importante, trei puncte care aduc încredere, liniște, fericire”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Sincer, mie nu mi-a plăcut absolut nimic. Veneam după o perioadă unde chiar am jucat fotbal și jucăm fotbal. Suntem în stare să facem, dar astăzi a fost o seară mai slabă făcută de noi”, a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova.

În urma acestui rezultat, „marinarii” încheie turul de campionat în Liga Întâi în zona play-off-ului, având 24 de puncte după 15 etape disputate. În runda următoare, Farul Constanța va evolua tot pe teren propriu, pe 20 noiembrie, în compania celor de la UTA Arad.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233