dobroge.tv

Live

Farul, la prima înfrângere „acasă”

05 noiembrie 2021
Publicitate

Seria invincibilității Farului de pe teren propriu a fost întreruptă aseară de FCSB. Constănțenii au pierdut cu scorul de 0-1 după un autogol înscris de Grameni în prima repriză. După această înfrângere Gheorghe Hagi a anunțat că noul obiectiv al echipei este salvarea de la retrogradare.

Farul Constanța a început prost partida restantă cu FCSB, din etapa a 13-a a Ligii Întâi la fotbal. Constantin Grameni a deviat în propria poartă centrarea lui Florin Tănase la un sfert de oră de la startul partidei, astfel că formația din Capitală a trecut în avantaj pe tabela de marcaj. Mijlocașul constănțean a fost aproape de a se revanșa în finalul primei reprize, însă a ratat șansa golului egalizator.

Până la finalul partidei, „marinarii” au alergat în căutarea egalării, dar și-au pierdut concentrarea la ultima pasă, astfel că victoria a revenit FCSB-ului, care a întrerupt astfel invincibilitatea Farului de pe teren propriu.

„Cred că meritam mai mult. Cel puțin un egal. Dar la fel, pot să zic că în anumite aspecte nu sunt mulțumit. Pentru că echipa, cred eu, că putea face mai mult în sensul să marcăm. În ultimii de 30 de metri iarăși nu am fost inspirați. Ultima pasă, ultima centrare, ultima pasă în spatele apărării, finalizarea”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

De asemenea, Gheorghe Hagi a anunțat și că obiectivul pentru acest sezon a fost schimbat. Astfel, Farul nu mai trage acum pentru un loc de play-off, ci pentru salvarea de la retrogradare.

Revizuim puțin lucrurile și să fim conștienți că ne așteaptă un an foarte greu până să avem o mentalitate, să avem mai multă personalitate, o mentalitate de învingători, o să avem de suferit. Și sper ca la anul, în primul rând, să ne vedem în prima ligă și după aia vom vedea dacă vom avea capacitatea să ne luptăm să intrăm în play off”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui rezultat, Farul a ratat ocazia de a reveni pe loc de play-off în clasamentul Ligii Întâi, păstrându-se pe poziția a opta a clasamentului, cu 21 de puncte. De partea cealaltă, FCSB a ajuns la cea de a șaptea victorie consecutivă și a revenit pe locul secund al clasamentului având 30 de puncte după 14 meciuri disputate.

În următoarea etapă, ultima a turului de campionat, Farul Constanța întâlnește pe teren propriu pe Universitatea Craiova.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233