dobroge.tv

Live

„Marinarii” vor maximum de puncte

04 noiembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța termină turul de campionat în Liga Întâi cu două meciuri de foc. „Marinarii” întâlnesc în această seară pe FCSB, la Ovidiu, și duminică pe Universitatea Craiova în Bănie, la capătul cărora speră să obțină maximum de puncte.

Finalul turului în Liga Întâi i-a adus Farului în față trei dintre formațiile puternice ale campionatului. După victoria obținută contra Botoșaniului, chiar în Moldova, constănțenii întâlnesc acum pe FCSB, la Ovidiu, iar duminică se deplasează în Bănie, pentru confruntarea cu Universitatea Craiova.

Partida se dispută cu aproape două săptămâni întârziere față de data stabilită inițial, după ce meciul a fost amânat din cauza infectărilor cu coronavirus înregistrate în lotul bucureștenilor.

Pandemia a dat peste cap și planurile constănțenilor, care și-ar fi dorit ca tribunele stadionului de la Ovidiu să fie pline la ora meciului din această seară. În ciuda acestor aspecte, obiectivul formației de pe litoral a rămas neschimbat, elevii lui Gheorghe Hagi sperând să obțină maximum de puncte din confruntările cu FCSB și Universitatea Craiova.

Obiectivul nostru este de a câștiga fiecare meci în parte. Primul este cel cu cei de la FCSB și după aceea ne vom gândi și la meciul următor. Dar mai întâi avem meciul de mâine pe care trebuie să-l tratăm foarte serios și să fim convinși de ceea ce avem de făcut”, a declarat Virgil Ghiță, Farul Constanța.

Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă dificilă contra unei echipe foarte bune, cu jucători de calitate care au demonstrat pe tot parcursul acestor ani. Ei vin după o serie foarte bună de victorii. Noi sperăm să facem jocul bun pe care îl practicăm acasă și să luăm cele trei puncte și să mergem cu încredere pentru meciurile următoare”, a declarat Marian Aioani, Farul Constanța.

Înaintea confruntării din această seară, Farul Constanța se afla pe locul 8 al clasamentului, cu 21 de puncte, în timp ce FCSB este pe trei, cu 27 de puncte.

Partida dintre cele două este programată să aibă loc în această seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233