dobroge.tv

Live

Antoanela Manac, aproape de podium la mondiale

04 noiembrie 2021
Publicitate

Constănțeanca Antoanela Manac a ratat de puțin podiumul la Campionatul Mondial de Aquaton. Ea a terminat pe locul cinci, cu două poziții mai sus față de cea mai bună performanță a sa, înregistrată în 2019.

Multipla campioană națională și balcanică Antoanela Manac, încheie anul cu o nouă performanță notabilă. Constănțeanca a fost weekendul trecut aproape de o medalie la Campionatul Mondial de Aquatlon.

Ediția din acest an a avut loc în Spania, la El Anillo, iar constănțeanca s-a clasat pe locul cinci, după evoluția în probele de 1 km înot și 5 km alergare.

Închid sezonul competițional de anul acesta cu un rezultat muncit până la linia de finish! Un progres de două locuri față de ultimul Campionat Mondial la care am participat, în 2019, la Pontevreda, și o șansă de calificare pentru următoarele Jocurile Mondiale de Plajă, din anul 2023! Mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a fost mesajul campioanei din Constanța postat pe rețelele de socializare.

Performanța ei a fost salutată și la nivelul Federației Române de Triatlon, care a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că acest rezultat o păstrează pe constănțeancă în cărți pentru Beach Games.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233