dobroge.tv

Live

„Marinarii”, pregătiți de duelul cu FCSB

03 noiembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța are șansa mâine seară de a reveni pe loc de play-off. Constănțenii vor juca mâine seară, la Ovidiu, contra celor de la FCSB, într-o partidă restantă contând pentru etapa a XIII-a a Ligii Întâi. Hagi speră să repete evoluția bună de la ultimul meci, contra lui FC Botoșani, și să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

Farul Constanța și FCSB vor fi adversare joi seară, la zece zile distanță după ce meciul lor din Liga Întâi a fost amânat din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat formația din Capitală. Confruntarea contând pentru etapa cu numărul 13 a fost programată inițial la 24 octombrie, dar nu s-a disputat din cauza situației create în lotul FCSB constând în numeroase cazuri de COVID-19 și multe accidentări, astfel încât oaspeții nu au avut treisprezece jucători valizi pentru a-i prezenta în teren la ora jocului.

Meciul de joi seară este foarte important pentru echipa lui Gheorghe Hagi, care are nevoie de puncte în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off. În plus de asta, constănțenii vor să își păstreze parcursul perfect de până acum în confruntările de pe teren propriu, în care au cinci victorii din tot atâtea posibile și un singur gol primit.

Un meci acasă. Noi venim după o victorie frumoasă în deplasare, unde am făcut un meci complet, un meci foarte bun. La fel și meciul de acasă este un meci contra unui adversar care e plin de talent, are jucători foarte buni, o echipă bine organizată care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

„Regele” este conștient că misiunea de joi seară va fi mult îngreunată de absența fanilor din tribune, care s-au dovedit de multe ori a fi plus de care „marinarii” au avut nevoie pentru a-și depăși adversarii.

Păcat că nu avem spectatori. Era mult mai bine dacă aveam și publicul cu noi. Poate era mai ușor. Dar așa sperăm ca toți băieții să facă un meci foarte bun, să se autodepășească, cu toții să fin inspirați și să luăm cele trei puncte”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înainte acestei confruntări, Farul este pe locul 8, cu 21 de puncte, iar FCSB se află pe poziția a treia, cu 27 de puncte.

Farul Constanța – FCSB, partidă restanță contând pentru etapa cu numărul 13 a Ligii Întâi, se joacă joi seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233