dobroge.tv

Live

Farul merge după puncte la Botoșani

27 octombrie 2021
Publicitate

După aproape două săptămâni de pauză forțată, cauzată de amânarea partidei cu FCSB, Farul revine la sfârșitul săptămânii la confruntările din Liga Întâi. „Marinarii”, care n-au nici o victorie în deplasare, au parte de confruntare grea pe terenul celor de la FC Botoșani.

Cu o singură înfrângere în actualul sezon al Ligii Întâi, FC Botoșani se anunță o „nucă” tare pentru Farul Constanța. Cele două formații se vor întâlni vineri seară, de la ora 20 și 30 de minute, într-o partidă contând pentru etapa a 14-a a campionatului.

Pe lângă pozițiile ocupate în clasament, în condițiile în care „marinarii” au ajuns acum pe locul 11, nici statistica nu este de partea formației pregătită de Gheorghe Hagi. Farul n-a obținut nici o victorie în deplasare în etapele jucate până în prezent, iar singurele puncte adunate de pe terenuri străine au provenit în urma a două rezultate de egalitate. În ciuda acestor aspecte, Gheorghe Hagi rămâne optimist și speră să fi găsit soluțiile pentru a se impune la Botoșani.

Din păcate, noi am făcut foarte puține lucruri în deplasare. Sperăm ca de această dată, chiar dacă adversarul este foarte bun, greu, un adversar greu, care pierde greu acasă, sperăm să spargem gheața și să facem un joc foarte bun și să aducem la Constanța cele trei puncte.

Nimic nu-i ușor în viață, dar suntem optimiști, ne-am pregătit bine, am avut și această pauză care a venit cu acest meci pe care nu l-am jucat acasă și am avut o pauză. Am meditat, am reflectat, ne-am antrenat bine, atmosfera e bună și sperăm să avem un rezultat foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Va fi un meci diferit. Întotdeauna e greu să joci la Botoșani. Au o echipă foarte bună. Sunt jucători foarte buni acolo, le place foarte mult să atace și cu siguranță trebuie să fim pregătiți de acest meci pentru că va fi un meci foarte foarte dificil. Dar am încredere că vom face un meci bun și sunt sigur că o să reușim să scoatem un rezultat pozitiv la Botoșani.

Noi mergem cu gândul la victorie, ca întotdeauna. Dar, cum am spus, ne așteaptă un meci foarte dificil și trebuie să fim pregătiți de orice”, a declarat Sebastian Mladen, Farul Constanța.

Înaintea confruntării dintre FC Botoșani ș Farul Constanța, moldovenii ocupau locul 4 al clasamentului, cu 24 de puncte. De partea cealaltă, „marinarii” sunt doar pe 11, cu 18 puncte, însă și un meci mai puțin disputat.

Partida, care contează pentru etapa a 14-a a Ligii Întâi, este programată să aibă loc vineri seară, cu începere de la ora 20.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233