dobroge.tv

Live

Simona Halep, gata de start la Transylvania Open

26 octombrie 2021
Publicitate

Simona Halep este gata de debutul la Transylvania Open. Constănțeanca, principala favorită a întrecerii de la Cluj, o va întâlni mâine, în primul tur, pe Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 în ierarhia mondială.

După participările la Indian Wells și Kremlin Cup, Simona Halep încheie luna octombrie „acasă”, cu o participare la prima ediție a Transylvania Open.

Constănțeanca, principala favorită la câștigarea competiției din Ardeal, va intra în concurs miercuri, când o va întâlni în turul inaugural pe Gabriela Ruse, ocupanta locului 85 în ierarhia mondială. Chiar dacă evoluează de mulți ani în circuitul profesionist de tenis, aceasta va fi prima confruntare dintre cele două jucătoare, care sunt și bune prietene în afara terenului.

Înaintea confruntării de miercuri, constănțeanca a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarei sale, mai ales că are parte de un sezon de excepție, în care a reușit în premieră să ajungă printre primele 100 de jucătoare ale lumii. De altfel, Halep și Ruse au făcut pereche în turneul de dublu de la Indian Wells.

Tot înaintea debutului la Transylvania Open, constănțeanca a anunțat că își va amâna vacanța cu cel puțin o săptămână, pentru a putea participa și la turneul de Linz. Acesta se suprapune parțial cu Turneul Campioanelor din Mexic, care se desfășoară între 10 și 17 noiembrie, dar la care Simona Halep nu va participa, ea ratând calificarea în Top 8 al anului pentru prima dată după 2013.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233