dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud mizează pe propria academie

26 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud pune mare accent pe dezvoltarea propriei academii. Djordje Cirkovic s-a declarat foarte mulțumit de felul cum au intrat în teren cei mai tineri jucători din lotul constănțenilor la partida câștigată în fața lui CSM Vaslui.

HC Dobrogea Sud a bifat al șaselea succes din tot atâtea posibile pe teren propriu în acest sezon, însă antrenorul Djordje Cirkovic se așteaptă la mai multe de la elevii săi.

Tehnicianul s-a declarat nemulțumit de felul în care constănțenii au început meciul cu CSM Vaslui, în care s-a simțit o lipsă de concentrare speculată imediat de oaspeți. El speră ca până la următorul meci din Liga Națională, care este programat abia peste două săptămâni, să pună la punct acest aspect.

Pe de altă parte, el s-a declarat extrem mulțumit de felul în care au intrat în teren tinerii jucători ai Academiei clubului, semn că HCDS se poate baza pe propria pepinieră în privința sezoanelor viitoare.

Ce este meci de trei puncte, este cel mai important, după un egal cu Bacău. Am început meciul cu multe greșeli. Așteptarea mea a fost ca să luăm mai multe minute pentru copii. Și doar am folosit ultimele minute pentru asta. Ideea a fost a măcar 30 de minute. Cel mai bine am arătat în ultimele 15 minute cu băieții tineri. Dar ok, se vede și am văzut la ultimele antrenamente că este momentul pentru ei și e bine că acum vine pauza să facem un refresh și apoi începem mai tare”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Liga Națională de handbal masculin intră într-o pauză de aproximativ două săptămâni pentru a permite desfășurarea acțiunilor de la echipele naționale. HCDS va disputa următorul meci în deplasare, pe terenul celor de la Alexandria, pe 11 noiembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233