dobroge.tv

Live

HC Dobrogea, invincibilă pe teren propriu

25 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea este invincibilă în acest sezon pe teren propriu. Constănțenii au bifat aseară al șaselea succes în Sala Sporturilor, din tot atât posibile, în toate competițiile. Victimă a fost de data aceasta CSM Vaslui, în Liga Națională, formație învinsă de constănțeni cu 31 la 24.

Diferența de valoare dintre HC Dobrogea Sud și CSM Vaslui aproape că nu s-a văzut în prima repriză a disputei din etapa a opta a Ligii Naționale la handbal masculin, oaspeții reușind o primă repriză bună contra formației de pe litoral, chiar în Sala Sporturilor din Constanța.

Moldovenii și-au jucat șansa la fiecare fază, astfel că la pauză avansul de pe tabelă în favoarea trupei antrenată de Djordje Cirkovic a fost de doar un gol, scor 12 la 11.

După revenirea de la cabine, impulsionați și de numărul mare de suporteri aflați în tribune, constănțenii au crescut ritmul de joc și s-au distanțat încă din startul reprizei secunde. S-a încheiat în cele din urma 31 la 24 pentru HC Dobrogea Sud, care a bifat astfel cel de-al șaselea succes de pe teren propriu în acest sezon din tot atâtea posibile.

În urma acestei victorii, formația constănțeană se menține pe podiumul clasamentului Ligii Naționale, având 19 puncte după 8 etape jucate. Lider se menține Dinamo București, campioana având maximum de puncte până în acest moment.

În runda următoare, care este programată să aibă loc peste două săptămâni, HC Dobrogea Sud evoluează în deplasare, pe terenul celor de la Alexandria.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233