dobroge.tv

Live

Start lansat pentru Phoenix

30 septembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a început sezonul cu o dublă victorie în fața finalistei din sezonul trecut a Cupei României. Cele două succese din Ardeal le-au asigurat constănțencelor calificarea în faza următoare a competiției. Phoenix CSU Simona Halep și Universitatea Cluj vor fi din nou adversare luni, când vor evolua în prima etapă a Ligii Naționale de baschet feminin.

Cu un lot pe jumătate schimbat și mai puțin de o lună de zile de antrenamente, Phoenix CSU Simona Halep a început în forță noul sezon competițional în baschetul feminin din România. Constănțencele au bifat două victorii în primul tur al Cupei României chiar împotriva finalistei de anul trecut a competiției, Universitatea Cluj.

Dacă miercuri, când s-a disputat manșa tur, victoria a revenit elevelor lui Miroslav Popov cu scorul de 76 la 61, joi dimineață acestea au controlat autoritar disputa din teren. La pauza dintre reprize constănțencele aveau un avans de cinci puncte, însă până la final acesta a crescut la 28 de puncte, tabela indicând la ultimul fluier scorul de 83 la 55 pentru Phoenix CSU Simona Halep.

Victoria de joi a consemnat și primul double-double al islandezei Sara Hinriksdottir în tricoul lui Phoenix CSU Simona Halep Constanța, aceasta încheind partida cu 20 de puncte înscrise, 11 recuperări și cinci pase decisive.

Grație celor două victorii, formația de pe litoral s-a calificat în faza următoare a competiției. Seria confruntărilor dintre cele două echipe va continua însă, Phoenix CSU Simona Halep și Universitatea Cluj fiind adversare și în prima etapă a Ligii Naționale la baschet feminin. Startul în noua ediție de campionat se va desfășura sub forma unui turneu ce va avea loc în weekend în Sala Sporturilor din Târgu Mureș.

Partida dintre Phoenix CSU Simona Halep și Universitatea Cluj, contând pentru prima etapă, este programată să aibă loc sâmbătă, cu începere de la ora 16.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233