dobroge.tv

Live

Adrian Marcu i-a luat locul lui Cahill

28 septembrie 2021
Publicitate

La nici o săptămână de când s-a despărțit de Darren Cahill Simona Halep i-a găsit australianului înlocuitor. Constănțeanca va fi pregătită în perioada imediat următoare de Adrian Marcu. Cei doi au mai colaborat și în 2013, când Halep a câștigat trei trofee.

Vestea încetării colaborării dintre Simona Halep și australianul Darren Cahill a surprins întreaga lume a tenisului săptămâna trecută.

Constănțeanca, ajunsă acum pe locul 15 în ierarhia mondială, i-a găsit însă rapid înlocuitor australianului. Înaintea plecării spre Statele Unite ale Americii, unde va participa la Indian Wells, Simona Halep a anunțat că l-a cooptat în echipa sa tehnică pe Adrian Marcu.

Acesta va colabora în staff-ul Simonei Halep și cu Daniel Dobre, cel cu care sportiva lucra când a câștigat Wimbledon-ul, colaborare care s-a reluat în luna mai a acestui an, după despărțirea de Artemon Apostu-Efremov.

Simona Halep a mai colaborat cu Adrian Marcu la finalul anului 2013, când a cucerit trei trofee, la New Haven, Moscova și Sofia, performanțe în urma cărora a încheiat sezonul pe locul 11 mondial.

Primul turneu care va oficializa reluarea colaborării dintre Halep și Marcu este Indian Wells, programat în perioada 6 - 17 octombrie. Ulterior, constănțeanca va juca la Kremlin Cup, la Moscova, și Transylvania Open, de la Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233