dobroge.tv

Live

Unirea Constanța, noul satelit al FCSB-ului

08 septembrie 2021
Publicitate

Vești bune pentru Unirea Constanța, clubul care i-a luat locul Farului în Liga a doua, însă se confruntă cu mari probleme financiare. Ultimele zvonuri anunță că formația de pe litoral se va transforma într-un satelit al FCSB-ului, după ce Gigi Becali s-a decis să se implice la echipă. Vasile Geambazi va fi noul finanțator al echipei, iar lotul va fi alcătuit din jucători de la FCSB 2.

Unirea Constanța riscă să își piardă în curând identitatea. După ce s-a înființat în Constanța, și-a declarat apartenența față de Mangalia, dar s-a antrenat și a jucat meciurile de „acasă” la Techirghiol, formația de la malul mării își mută acum cartierul general în Berceni, la București.

Și asta după ce Vasile Geambazi, un apropiat de-al lui Gigi Becali, a decis să cumpere clubul și să îl salveze de la desființare din cauza problemelor financiare grave cu care se confrunta.

În ultimele săptămâni majoritatea jucătorilor echipei și-au reziliat contractele, la fel și stafful tehnic și conducătorii clubului, astfel că în teren, la meciul cu FC Buzău din Liga a doua, au fost trimiși juniori, care au pierdut cu scorul de 14 la 0.

În urma eșecului usturător, clubul constănțean a fost preluat de către cei de la FCSB. În lotul Unirii Constanța vor ajunge majoritatea jucătorilor de la FCSB 2, dar și cei de care Edi Iordănescu nu are nevoie la echipa din Liga 1. În plus, unul dintre fotbaliștii care vor debuta la Unirea este Mario Lăcătuș, jucător crescut de Dinamo, care a ajuns în această vară la FCSB.

Antrenamentele clubului constănțean vor avea loc la baza din Berceni a roș-albaștrilor, în timp ce meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Techirghiol. În ceea ce o privește pe FCSB 2, această echipă din Liga 3 își va continua activitatea cu jucători din academia clubului.

După primele cinci etape ale noului sezon al Ligii 2, Unirea Constanța ocupă penultima poziție a clasamentului, cu 0 puncte. În următoarea etapă a Ligii 2, Unirea Constanța va juca pe terenul celor de la Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 11:00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233