dobroge.tv

Live

Andrei Oprean s-a întors la Constanța

07 septembrie 2021
Publicitate

BC Athletic și-a definitivat lotul cu care va aborda noul sezon în Liga Națională de baschet masculin. Constănțenii au închis astăzi lista transferurilor prin readucerea la malul mării a lui Andrei Oprean, după un sezon și jumătate petrecut la SCM U Craiova.

După un sezon și jumătate în care a evoluat pentru SCM Craiova, Andrei Oprean, în vârstă de 22 de ani revine la clubul unde a debutat în prima ligă, BC Athletic Neptun Constanța.

Întoarcerea „acasă” a lui Oprean a fost anunțată de conducătorii de la malul mării printr-o postare în mediul online, în care subliniază faptul că el a crescut alături de „Gladiatorii din Tomis” încă de la grupele de juniori de BC Athletic Neptun Constanța.

Andrei Oprean a debutat în Liga Națională de Baschet a României cu BC Athletic Neptun Constanța în 2018, atunci când de altfel a înregistrat și cel mai bun sezon al său din carieră.

După acest transfer, lista de transferuri a constănțenilor s-a închis, Alexandru Olteanu având la dispoziție 13 jucători, din care patru internaționali.

Formația constănțeană va debuta în noul sezon competițional în prima rundă a Cupei României, în compania celor de la Rapid București, la sfârșitul lunii septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233