dobroge.tv

Live

Adversar greu pentru Simona Halep la US Open

27 august 2021
Publicitate

Norocul n-a fost deloc de partea Simonei Halep la tragerea la sorți a tabloului de la US Open. Constănțeanca o va întâlni în turul inaugural pe Camila Giorgi, ocupanta locului 36 mondial și câștigătoarea turneului de la Montreal.

Cu o singură victorie în patru luni și numeroase problemele medicale, Simona Halep are acum parte de ghinion și la tragerea la sorți. Constănțeanca spera la un culoar favorabil la US Open, astfel încât să ajungă în fazele superioare ale turneului pentru a reveni în Top 10 mondial.

Pentru asta ea va trebuie să treacă în primul tur al ultimului grand slam al anului de Camila Giorgi, una dintre jucătoarele în formă din circuit. Italianca în vârstă de 29 de ani a câștigat în urmă cu aproape două săptămâni turneul de la Montreal după ce a învins-o în finală pe Karolina Pliskova.

De partea cealaltă, întrecerea din Canada a însemnat și revenirea Simonei Halep după accidentarea suferită la Roma, însă a fost eliminată încă de la primul meci. Simona Halep, locul 13 mondial, și Camila Giorgi, locul 36, s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2015, când sportiva din România s-a impus în două seturi, 6-4, 7-5, la Miami.

Alături de Simona Halep, pe tabloul principal de la US Open și-au mai asigurat deja prezența româncele Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233