dobroge.tv

Live

Farul și-a betonat apărarea

25 august 2021
Publicitate

Recunoscut pentru preocuparea pe care o manifestă atacului, Gheorghe Hagi se poate lăuda cu una dintre cele mai bune defensive în startul acestui sezon. „Marinarii” au un singur gol primit în șase meciuri și sunt depășiți la acest capitol doar de Rapid București, care nu a încasat nici unul.

Farul Constanța știe să atace, însă excelează atunci când vine vorba despre apărare. În primele șase etape disputate din actualul sezon al Ligii Întâi la fotbal apărarea „marinarilor” a fost depășită o singură dată și atunci doar de campioana României, CFR Cluj.

În rest, defensiva trimisă în teren de Gheorghe Hagi a fost impenetrabilă în fața atacurilor adverse. Acest lucru îl mulțumește pe „Rege”, însă el se arată în continuare preocupat de ofensivă.

Da, dar nu e ceva la care mă uit foarte atent. Vreau mai mult să atacăm. Vreau să avem controlul jocului mai mult. Vreau să avem mai multă personalitate. Vreau alte lucruri de la care noi trebuie să creștem. Acolo stăm bine. O tratăm serios ca și faza ofensivă și pe cea defensivă o tratăm. Probabil jucătorii care au venit au adus un plus în plan defensiv, dar trebuie să avem și lucrurile mai bine în plan ofensiv”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Nu neapărat apărarea, cât întreaga echipă și-a făcut treaba defensiv. Toată echipa lucrează când trebuie să ne apărăm. Iar acesta este un lucru bun”, a declarat Marian Aioanei, Farul Constanța.

După șase etape disputate în Liga Întâi, Farul Constanța are un golaveraj de șase goluri marcate și doar unul primit. În runda următoare, formația de pe litoral va evolua în deplasare, contra celor de la U Craiova 1948, formație aflată pe locul 9 al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233