dobroge.tv

Live

Farul, întăriri pentru naționala U20

25 august 2021
Publicitate

Farul Constanța rămâne unul din cluburile importante care furnizează jucători la loturile naționale. Nu mai puțin de cinci jucători de la formația de pe litoral au fost convocați pentru selecționata sub 20 de ani, care are programate două amicale la începutul lunii septembrie.

Eforturile Academiei Gheorghe Hagi și Farului Constanța de a furniza în continuare jucători pentru loturile naționale ale României sunt din nou recunoscute la nivelul Federației Române de Fotbal.

Nu mai puțin de cinci tineri jucători din lotul „marinarilor“ au fost convocați de Bogdan Lobonț pentru cele două partide amicale care vor avea loc la începutul lunii septembrie.

Aceștia sunt Darius Grosu, Gabriel Buta, Luca Andronache, Constantin Grameni, Daniel Bîrzu și se vor intra sub comanda noului selecționer al naționalei de tineret după etapa din acest weekend.

Naționala de fotbal U20 a României va participa, începând din această toamnă, într-o competiţie amicală alături de alte selecţionate din Europa. Primele partide ale tricolorilor pregătiţi de Bogdan Lobonţ vor fi cu Portugalia şi Anglia.

Acestea vor avea loc pe 2 septembrie, de la ora 19.00, pe Stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, iar pe 6 septembrie tricolorii mici vor întâlni reprezentativa similară a Angliei în deplasare, de la ora 16.00, pe St. George’s Park Stadium.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233