dobroge.tv

Live

Primele transferuri pentru „Gladiatorii” din Tomis

25 august 2021
Publicitate

Chiar dacă nu s-a anunțat deocamdată oficial data la care va debuta campionatul național de baschet masculin, BC Athletic a început deja pregătirea lotului cu care va participa în sezonul următor. Formația constănțeană a anunțat primele trei transferi care vor intra în curând sub comanda antrenorului Alexandru Olteanu.

BC Athletic a demarat pregătirea noului sezon competițional din baschetul masculin românesc. Până la reunirea lotului și începerea antrenamentelor, formația de pe litoral a anunțat deja primele transferuri din pauza competițională.

Primul venit în lotul „gladiatorilor”, încă de la mijlocul lunii trecute, este fostul internațional român Vlad Corpodean. În vârstă de 30 de ani, el are o înălțime de un metro și 94 de centimetri și evoluează pe poziţia trei. În sezonul precedent, el a disputat 26 de partide pentru echipa din Miercurea Ciuc, având medii statistice de 10,3 puncte, 5,8 recuperări şi 2,7 pase decisive pentru 11,6 la eficienţă pe meci.

După Corpodean, oficialii constănțeni au anunțat și primii internaționali care vor reprezenta Constanța în Liga Națională de baschet masculin. Aceștia sunt slovenul Zan Kosic și pivotul american Jakob Lowrance.

În ceea ce îl privește pe Kosic, acesta are 28 de ani și evoluează pe postul de coordonator. El a ajuns în premieră în România, iar în sezonul precedent a evoluat în prima ligă din Slovenia pentru Hopsi Polzela. În partidele jucate a înregistrat o medie pe meci de 16,7 puncte, 6,1 pase decisive şi un procentaj de reușită la aruncările libere de 81,7 %.

În ceea ce-l privește pe americanul Jakob Lowrance, acesta este un pivot în vârstă de 24 de ani și cu o înălțime de doi metri și 6 centimetri. Până la sosirea în România, el a mai jucat în Spania și Portugalia, în ultimul său sezon reușind o medie pe meci de 11,5 puncte, 7,7 recuperări, 1,8 pase decisive şi 0,9 blocaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233