dobroge.tv

Live

Încă o înfrângere pentru Unirea Constanța

23 august 2021
Publicitate

Unirea Constanța întâmpina mari probleme în primul său sezon în Liga a doua. Formația de pe litoral a suferit în weekend al patrulea eșec din tot atâtea meciuri jucate și pare una dintre candidatele la retrogradare. Rămași fără antrenor după plecarea lui Ianis Zicu, constănțenii au pierdut pe final meciul de pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, cu scorul de 0-2.

Doar zece minute le-au lipsit constănțenilor de la Unirea pentru a obține primele puncte în acest sezon al Ligii a doua. Rămasă fără antrenor și fără director sportiv după plecările lui Ianis Zicu și George Galamaz, formația de pe litoral a rezistat 80 de minute în fața Politehnicii Timișoara.

Veniți pe litoral cu gândul doar la cele trei puncte, bănățenii au găsit cu greu drumul spre Grecu. Tabela s-a modificat pentru prima dată cu zece minute înainte de final prin Roberto Hațegan.

Scorul final a fost stabilit în ultimul minut din timpul regulamentar de Bîrnoi, care a profitat de o gravă eroare a lui Grecu și a înscris pentru 2-0.

În urma acestei înfrângeri, a patra din tot atâtea partide, Unirea Constanța se menține pe penultimul loc al clasamentului. Și asta doar pentru că Astra Giurgiu, care este lanterna roșie, a pornit cu o penalizare de 8 puncte din cauza problemelor financiare.

În partida următoare, care este programată pe 28 august, Unirea Constanța joacă în deplasare, pe terenul celor de la FC Buzău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233