dobroge.tv

Live

Fanii promit spectacol în tribune

20 august 2021
Publicitate

După mult timp, stadionul central al Academiei „Gheorghe Hagi” va fi din nou umplut până la refuz. Și asta pentru că în această seară, de la ora 21.30, Farul Constanța și Dinamo București vor fi adversare după mulți ani într-o partidă oficială. Galeriile ambelor formații promit să facă spectacol în tribunele arenei.

Farul a stabilit un adevărat record în această săptămână, reușind să vândă în decurs de doar trei ore toate biletele scoase la vânzare pentru partida cu Dinamo.

Astfel, este de așteptat ca spectacolul să aibă loc în teren, dar mai ales în tribune, cunoscută fiind rivalitatea dintre suporterii celor două formații. Acest gând îi motivează suplimentar și pe jucători, mai ales că vin după o lungă perioadă în care au fost nevoiți să evolueze în fața unor tribune goale din cauza pandemiei de coronavirus.

Este normal. Așteptam acest moment pentru că în ultima perioadă a fost un fotbal sărac din punctul acesta de vedere. Așteptăm momentele astea și ne bucurăm și cred că jucătorii și publicul sunt mulțumiți când este un meci cu casa închisă. În același timp, cred că ar fi un lucru foarte bun ca noi să reușim să câștigăm cele trei puncte, ca suporterii noștri să fie mulțumiți și noi, de asemenea”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund Farul Constanța.

Este un lucru îmbucurător pentru noi pentru că apariția fanilor din nou la stadion ne dă o mai mare energie, un mai mare entuziasm. Cu siguranță, cu ei alături de noi vom avea rezultate mai bune, o atitudine mai bună. Ei, când noi suntem lipsiți de energie, sunt sigur că ne vor trage după ei în entuziasmul lor și cred că este un lucru extraordinar pentru că pentru aceste meciuri de mare calitate este anunțată casa închisă”, a declarat Virgil Ghiță, Farul Constanța.

Despărțite de doar două puncte în clasamentul Ligii Întâi, Farul Constanța și Dinamo București se vor duela în această seară, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a șasea. Fluierul de start al întâlnirii este programată pentru ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233