dobroge.tv

Live

Farul – Dinamo se joacă cu casa închisă

18 august 2021
Publicitate

Partida de la sfârșitul acestei săptămâni, dintre Farul și Dinamo București, se va disputa cu casa închisă. Bilete scoase la vânzare de clubul constănțean s-au epuizat în doar trei ore, un adevărat record din acest punct de vedere.

După aproape 11 ani, Farul Constanța și Dinamo București vor fi din nou adversare într-un meci oficial de pe prima scenă a fotbalului din România. Prima confruntare din Liga întâi din acest sezon se va disputa la Ovidiu, vineri, cu începere de la ora 21 și 30 de minute. 

Cum pe litoral acum este vară și ambele formații se bucură de un număr mare de suporteri, biletele scoase la vânzare s-au epuizat într-un timp foarte scurt. O contribuție semnificativă și-au adus-o și fanii alb-roșilor, care au căutat să obțină cât mai multe bilete în plus față de cele 200 acordate în baza reciprocității dintre cluburi. 

Astfel, oficialii Farului au anunțat că toate biletele scoase la vânzare s-au epuizat încă din prima zi, în decurs de doar trei ore. Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, următoarele persoane sunt eligibile pentru a asista la un meci de fotbal:

- cele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

- și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

În clasamentul Ligii Întâi la fotbal, Farul Constanța se află pe locul cinci, cu opt puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziția a opta, cu șase puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233