dobroge.tv

Live

Halep, la prima victorie de la revenire

18 august 2021
Publicitate

Simona Halep a bifat prima victorie de la revenirea în circuitul WTA. Constănțeanca s-a impus aseară în primul tur de la Cincinnati la capătul unei partide care n-a fost lipsită emoții însă. Câteva dureri resimțite de Halep au generat teamă în tabară constănțencei, pentru ca apoi vremea să ducă la întreruperea disputei din teren preț de câteva minute.

Simona Halep a bifat prima victorie în circuitul WTA după mai bine de trei luni. Constănțeanca a debutat cu un succes pe tărâm american, la turneul de la Cincinnati, după ce s-a impus marți seară în trei seturi în fața polonezei Magda Linette. 

Primul set i-a revenit lui Halep, cu scorul de 6-4, și totul părea că va avea parte de o victorie fără prea multe emoții. În parțialul secund însă, pe fondul unei dominări a adversarei sale, constănțeanca a acuzat unele dureri la coapsă și a solicitat intervenția staff-ului medical. Partida a fost reluată însă pentru puțin timp, pentru că de această dată vremea a trimis jucătoarele la cabine. După aproximativ o oră, meciul a putut fi continuat, cu Halep dezlănțuită. C

hiar dacă a cedat setul secund, ea s-a impus în decisiv cu scorul de 6-1 și a obținut astfel calificarea în turul doi al al turneului după o partidă care a durat două ore și zece minute. Aceasta a fost prima victorie după 3 luni și jumătate, mai exact din 2 mai, la Madrid.

Jucătoarea noastră s-a accidentat apoi la Roma și a ratat Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo. În partida următoare, care este programată să aibă loc în această noapte, Halep o va întâlni pe americanca Jessica Peglua, ocupanta locului 30 în ierarhia mondială. Pentru calificarea în aceasta fază a turneului de la Cincinnati constănțeanca, ajunsă acum pe poziția a 14-a WTA, şi-a asigurat un cec de 15.330 de dolari şi 60 de puncte în clasamentul mondial. La Cincinnati, Halep a pierdut trei finale, în 2015, 2017 și 2018.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233