dobroge.tv

Live

Ianis Zicu a demisionat de la Unirea Constanța

17 august 2021
Publicitate

Se adună nori negri deasupra formației care ar trebui să reprezinte județul Constanța în Liga a doua după fuziunea Farului cu Viitorul. Antrenorul Ianis Zicu și directorul tehnic George Galamaz au renunțat aseară la funcțiile deținute la Unirea Constanța din cauza problemelor financiare grave cu care se confruntă formația de pe litoral.

Doar trei etape au fost suficiente pentru ca noul proiect fotbalistic de la malul mării, Unirea Constanța, să întâmpine primele probleme. Echipa care a preluat locul Farului în Liga 2, după fuziunea dintre Farul și Viitorul, are parte de un start foarte greu.

Echipa a fost construită în grabă, nu există condiții bune de pregătire, iar jucătorii s-au plâns după meciul cu U Cluj că vor dormi în autocar pe timpul nopții, pentru că pleacă imediat la Constanța.

La patru zile de la acel moment, luni seară, antrenorul Ianis Zicu și directorul sportiv George Galamaz au anunțat că și-au dat demisiile din funcțiile deținute și că vor părăsi echipa.

Din primele informații, Zicu și stafful său au ajuns la un acord cu conducerea de la Unirea Constanța, astfel că și-au reziliat contractele pe cale amiabilă. De altfel, antrenorul a declarat la finalul meciului cu Universitatea Cluj, din etapa a treia a Ligii a doua, că își asumă rezultate echipei din startul sezonului, însă și conducerea clubului trebuie să își asume condițiile în care jucătorii se pregătesc. În zilele următoare conducătorii urmează să anunțe numele antrenorului care îi va lua locul lui Ianis Zicu pe banca tehnică.

Unirea Constanța, care dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul din Techirghiol, a înregistrat trei înfrângeri din tot atâtea partide în startul sezonului în Liga a doua. Formația de pe litoral este ultima în clasament, cu zero puncte, cinci goluri primite și niciunul marcat.

În următoarea rundă, formația de pe litoral joacă sâmbătă „acasă”, de la ora 11.00, contra lui Poli Timișoara.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233