dobroge.tv

Live

Horia Tecău, gata de start la Cincinnati

17 august 2021
Publicitate

După Simona Halep, un alt constănțean se pregătește să debuteze în această noapte la turneul de la Cincinnati. Horia Tecău și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, vor intra în concurs în faza șaisprezecimilor de finală contra perechii Delbonis/Schwartzman.

Horia Tecău și Kevin Krawietz n-au avut timp de prea multe regrete după eliminarea dramatică din semifinalele turneului de la Toronto. Perechea româno-germană va debuta în această noapte în șaisprezecimile de finală ale competiției de la Cincinnati, ultima competiției înainte de US Open.

Constănțeanul și partenerul său de dublu sunt cotați cu șansa a patra la câștigarea turneului și vor întâlni în turul inaugural perechea argentiniană formată din Federico Delbonis și Diego Schwartzman.

Tecău și Krawietz au un singur titlu cucerit împreună în acest an, la sfârșitul lunii iulie, când au câștigat turneul de la Halle. De asemenea, ei au mai bifat și alte trei finale la Rotterdam, Barcelona și Hamburg.

Cea mai bună prestație a lui Tecău la turneul de la Cincinnati a avut loc în 2012, atunci când a reușit să câștige trofeul alături de suedezul Robert Lindstedt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233