dobroge.tv

Live

Farul a uitat de înfrângerea contra CFR-ului

16 august 2021
Publicitate

Farul Constanța a intrat în săptămâna meciului cu Dinamo București. Învinși de campioana României vinerea trecută, „marinarii” au uitat gustul amar al înfrângerii și speră să se revanșeze în fața suporterilor la finalul acestei săptămâni.

Farul Constanța a jucat timorat în fața Campioanei CFR Cluj, iar asta s-a văzut la final pe tabela de marcaj. Ardelenii s-au impus la limită, scor 1-0, și și-au îndeplinit obiectivul, în timp ce „marinarii” s-au întors pe litoral fără nici un punct. Staff-ul constănțenilor speră să redreseze situația în clasamentul Ligii Întâi încă de la partida următoare, când la Ovidiu vine Dinamo București.

Am avut ocazii, dar ne-a lipsit golul. Asta este. Cred că trebuie să analizăm foarte bine și să încercăm ușor-ușor să ne impunem mult mai clar cu jocul și bineînțeles, trebuie să câștigăm următorul meci”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund Farul Constanța.

La partida cu CFR s-a confirmat încă o dată că absența lui Gheorghe Hagi de pe banca tehnică influențează mult jocul constănțenilor. La fel s-a întâmplat și în sezonul trecut, când „Regele” a luat o pauză de un an iar formația sa a fost în pericol să retrogradeze.

E clar că una este cu Gică pe bancă, una este fără. Asta fără doar și poate”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor secund Farul Constanța.

Din păcate, Hagi nu va sta pe banca tehnică a echipei sale nici la partida de vineri, din cauza eliminării din partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, tot de la Ovidiu.

Farul Constanța – Dinamo București, contând pentru etapa a șasea a Ligii Întâi la fotbal, se joacă vineri seară, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233