dobroge.tv

Live

De Nooijer, aproape de un împrumut în Cipru

12 august 2021
Publicitate

Farul este aproape să se despartă de un jucător. Olandezul Bradley de Nooijer ar putea fi împrumutat din nou în perioada imediat următoare, la doar câteva luni de la revenirea la Constanța după un an petrecut în Ucraina. El este dorit acum de ciprioții de la Paphos.

Autor al unei pase de gol în victoria Farului în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, olandezul Bradley de Nooijer pare că nu intră în calculele lui Gheorghe Hagi nici în acest sezon. 

Presa din Cipru anunță că pe adresa formației constănțene a ajuns o cerere de împrumut a jucătorului la formația FC Paphos. Potrivit informațiilor, gruparea din prima ligă cipriotă este dispusă să plătească în schimbul jucătorului suma de o sută de mii de euro. 

În cazul în care se va concretiza, împrumutul lui Bradley de Nooijer ar putea reprezenta o nouă lovitură dată de formaţia cipriotă în pauza competițională după o campanie de transferuri masivă, în care a achiziționat nu mai puțin de șase jucători. 

De altfel, în actualul lot al lui Paphos nu se regăsesc decât trei jucători din Cipru. Bradley de Nooijer, ajuns la vârsta de 23 de ani, joacă la Constanța din 2017. El a mai fost împrumutat sezonul trecut la Vorskla Poltava, în prima ligă din Ucraina. 

Fundașul lateral este fost internaţional sub 17 ani al Olandei şi a mai jucat în cariera sa la Sparta Rotterdam şi FC Dordrecht.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233