dobroge.tv

Live

Farul întâlnește campioana

11 august 2021
Publicitate

„Marinarii“ lui Gheorghe Hagi n-au deloc timp pentru a savura victoria în fața lui Sepsi și parcursul bun de până acum. Vineri seară dau cel mai greu test din acest început de sezon. Întâlnesc în Ardeal campioana României, CFR Cluj, singura formație cu maximum de puncte din campionat.

După Sepsi Sfântu Gheorghe, Farul are parte de un nou meci de foc în startul acestui sezon. Constănțenii întâlnesc la sfârșitul săptămânii, în deplasare, chiar pe campioana României, CFR Cluj. 

Ardelenii sunt neînvinși după primele patru etape disputate în Liga Întâi și sunt singurii cu maximum de puncte. Ei vin însă după o înfrângere dureroasă și o eliminare din preliminariile Ligii Campionilor, în urma partidei de marți seară de la Berna, contra lui Young Boys. Hagi vrea să profite de moralul scăzut al ardelenilor și să dea lovitura chiar în Gruia.

Înaintea acestei runde, Farul se afla pe locul cinci al clasamentului, cu 8 puncte și la patru lungimi de prima poziție. „Marinarii“ au dat până acum o dovadă de maximum de eficiență, având doar trei goluri marcate și nici unul primit în patru meciuri. 

CFR Cluj – Farul Constanța se joacă vineri seară, de la ora 21 și 30 de minute, pe arena doctor Constantin Rădulescu din Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233