dobroge.tv

Live

Adversar de play-off pentru Farul

06 august 2021
Publicitate

Farul are parte de un prim examen dificil în acest start de sezon în Liga Întâi. Constănțenii primesc vizita unei formații de play-off, Sepsi Sfântu Gheorghe, care a terminat pe patru campionatul trecut. Cele două echipe sunt despărțite de doar un punct în clasament și nu vor să piardă contactul cu primele locuri.

Farul Constanța dă la începutul săptămânii viitoare primul test cu adevărat dificil din startul acestui sezon competițional. La Ovidiu vine Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care a terminat pe patru în campionatul trecut și a reprezentat România în Conference League.

Din păcate pentru covăsneni, prima lor aventură în cupele europene s-a terminat după primul duel, aceștia fiind eliminați de slovacii de la Spartak Trnava după executarea loviturilor de departajare.

Trupa lui Leo Grozavu nu o duce prea bine nici în Liga Întâi, unde a acumulat doar patru puncte în trei etape. Mai mult decât atât, în runda precedentă Sepsi a fost învinsă chiar pe teren propriu de nou promovata CS Mioveni.

De partea cealaltă, Farul era înaintea acestei etape pe locul șase, cu cinci puncte. Marele plus al elevilor lui Gheorghe Hagi în acest start de sezon îl reprezintă compartimentul defensiv.

Farul și Rapid București sunt singurele echipe fără gol primit până în acest moment în întrecerea internă. C

Confruntarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, contând pentru etapa a patra a Ligii Întâi, este programată să aibă loc luni seară, pe arena centrală a Academiei „Gheorghe Hagi” din Ovidiu, cu începere de la ora 18.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233