dobroge.tv

Live

Unirea, la prima înfrângere „acasă”

06 august 2021
Publicitate

Unirea Constanța a suferit a doua înfrângere din startul noului sezon al Ligii a doua. Formația pregătită de Ianis Zicu a cedat aseară, la Techirghiol, confruntarea cu FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0.

Unirea Constanța începe să își intre în ritmul Ligii a doua, însă este departe de forma pe care trebuie să o arate pentru a putea spera la un loc de play-off. Formația pregătită de Ianis Zicu a cedat joi seară la prima reprezentanție de pe teren propriu, în fața celor de la FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0. Confruntarea a contat pentru runda a doua a campionatului și a fost decisă în actul secund, după golurile marcate de Alhassan și Balaure.

Îmi felicit jucătorii pentru că pe un astfel de teren au încercat să practice un fotbal bun. Atât cât le-a permis. De la început am spus-o. Obiectivul este promovarea. Nici nu ne gândim la un obiectiv intermediar”, a declarat Marius Măldărușanu, antrenor FC Hermannstadt.

Plec cu partea pozitivă. Dacă la Chiajna am primit gol după 35 de minute, astăzi am primit după 57 de minute. Amținut piept echipei din Sibiu prima repriză foarte bine. Nu cred că au avut prea multe situații”, a declarat Ianis Zicu, antrenor Unirea Constanța.

În urma acestei înfrângeri, a doua din tot atâtea posibile în startul acestei ediții a Ligii a doua, Unirea Constanța se află pe penultimul loc al clasamentului. Un runda următoare, formația pregătită de Ianis Zicu va evolua în deplasare, joi, pe terenul celor de la Universitatea Cluj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233