dobroge.tv

Live

Simona Halep iese din top 10

05 august 2021
Publicitate

Inevitabilul s-a produs pentru Simona Halep. Din cauza accidentărilor, care au ținut-o departe de terenul de tenis în ultimele patru luni, constănțeanca va ieși la începutul săptămânii viitoare din Top Ten WTA, după o mai bine de șapte ani și jumătate. Halep și-a anunțat revenirea în circuit la turneul de la Montreal, care va debuta sâmbătă.

Simona Halep va ieși săptămâna viitoare din Top 10 WTA, unde era de mai bine de șapte ani și jumătate, și va cădea până pe locul 13.

Căderea constănțencei în ierarhia mondială a fost cauzată de lunga perioadă de inactivitate cauzată de problemele medicale.

Pe 12 mai, în timpul partidei cu Angelique Kerber din cadrul întrecerii de la Roma, ea a suferit o ruptură la gamba stângă. Din cauza acesteia, Halep a ratat mai multe turnee importante, printre care și două Grand Slam-uri.

Prezentă la Cluj, pentru Winners Open, singurul turneu de categorie WTA din România, Simona Halep a anunțat că își propune să revină cât de curând posibil în Top 10.

Constănțeanca a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Montreal, acolo unde s-a impus de două ori în cariera sa, în 2016 și 2018. Aceasta ar fi prima competiție la care Halep va lua parte după aproape trei luni de pauză și care va debuta la sfârșitul acestei săptămâni.

După Montreal, ea se va muta în Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Cincinnati, care este programat între 14 și 22 august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233