dobroge.tv

Live

Simona Halep revine în circuitul WTA

02 august 2021
Publicitate

La trei luni distanță de la accidentarea suferită la Roma, Simona Halep este gata să revină pe terenul de tenis. Constănțeanca a primit un wild card la turneul de la Montreal și va evolua începând de sâmbătă în Canada.

Amenințată cu ieșirea dintre primele zece jucătoare ale lumii în clasamentul WTA, Simona Halep va reveni pe terenul de tenis la sfârșitul acestei săptămâni. Constănțeanca a primit un wild-card din partea organizatorilor turneului de la Montreal, acolo unde s-a impus de două ori în cariera sa, în 2016 și 2018.

Acesta ar fi prima competiție la care va lua parte, în condițiile în care nu a mai evoluat în circuitul WTA după accidentarea gravă suferită pe 12 mai, în cadrul turneului de la Roma.

Ca urmare a rupturii musculare la gambă, Halep a ratat turneele de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice și mai are un avans de doar două puncte față de locul 11 al clasamentului.

„Abia aștept să revin la Montreal pentru prima dată de la titlul câștigat în 2018. Am muncit din greu pentru a pregăti sezonul nord-american de hard și sunt încântată pentru Wild Card-ul primit din partea organizatorilor”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al competiției.

Inițial, constănțeanca își anunțase revenirea în circuitul profesionist la turneul de la Cincinnati, care este programat între 14 și 22 august.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233