dobroge.tv

Live

Derby de tradiție între Rapid și Farul

29 iulie 2021
Publicitate

Fotbaliștii Farului se așteaptă la o confruntare aprigă mâine seară, în Capitală, contra Rapidului. Miza este prima poziție a clasamentului, ocupată în prezent de giuleșteni, care vor să rămână cât mai mult în fruntea clasamentului Ligii Întâi.

Două dintre formațiile de tradiție ale fotbalului românesc se reîntâlnesc în acest weekend într-o confruntare de pe prima scenă. Rapid București și Farul Constanța, care până în sezonul trecut se luptau pentru promovarea în Liga Întâi, acum se duelează pentru fotoliul de lider al clasamentului.

Întâlnim o formație de tradiție care a început foarte bine campionatul. Dar, noi sperăm ca în cele două zile pe care le mai avem să pregătim meciul foarte bine, să facem un joc bun și să ne întoarcem cu puncte”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

Căpitanul și totodată veteranul Farului din acest sezon, Ionuț Larie, are amintiri plăcute de pe urma confruntărilor cu Rapid București. De cele mai multe ori, jucătorii ambelor formații au jucat cu foarte multă determinare și ambiție, indiferent de pozițiile ocupate în clasament.

Chiar îmi aduc aminte un meci Rapid - Farul, 0-0 și la acel meci, Rapid a pierdut titlul”, a mai declarat Ionuț Larie, Farul Constanța

Înaintea confruntării de vineri seară, ce contează pentru etapa a treia a Ligii Întâi, Rapid București este liderul clasamentului, cu maximum de puncte, în timp ce Farul este pe patru, cu patru puncte.

Rapid București – Farul Constanța se joacă vineri seară, pe Arena Națională, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233