dobroge.tv

Live

Unirea Constanța debutează la Chiajna

29 iulie 2021
Publicitate

După Liga Întâi, la finalul acestei săptămâni debutează și eșalonul secund. Cu această ocazie își începe aventura și cel mai nou proiect fotbalistic de la malul mării, Unirea Constanța, care va evolua pe locul rămas liber după fuziunea dintre Viitorul și Farul. Trupa pregătită de Ianis Zicu va juca primul meci oficial în deplasare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Unirea Constanța, formația care va juca în Liga a doua la fotbal pe locul rămas liber după ce Farul a fuzionat cu Viitorul. Trupa pregătită de Ianis Zicu va disputa primul meci oficial în eșalonul secund în deplasare, pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Prima partidă de pe teren propriu este programată la începutul august, pe terenul de la Techirghiol. Asta până când echipa va reuși să se mute la Mangalia, așa cum își doresc oficialii grupării constănțene.

Până atunci însă, pentru partida de la Chiajna, aceștia au anunțat că fanii care vor să facă deplasarea cu echipa și a-i încuraja pe elevii lui Zicu în confruntarea cu Concordia, au la dispoziție două autocare. Singura condiție impusă este însă ca aceștia fie să fie vaccinați, fie să aibă un test negative COVID făcut cu maximum 48 de ore înainte de meci.

Confruntarea dintre Concordia Chiajna și Unirea Constanța, contând pentru etapa inaugurală a Ligii a doua la fotbal, este programată pentru sâmbătă, la Chiajna, cu începere de la ora 11.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233