dobroge.tv

Live

Farul întâlnește liderul

28 iulie 2021
Publicitate

Derby-urile dintre Farul și Rapid se dispută din acest sezon pe prima scenă fotbalistică a României. Cele două formații se vor afla din nou față în față la sfârșitul acestei săptămâni, de data aceasta pe Arena Națională din Capitală. Ambele echipe sunt neînvinse până în acest moment și nici n-au primit vreun gol în etapele disputate până acum în Liga Întâi. Mai mult decât atât, giuleștenii sunt liderii clasamentului, cu șase puncte din tot atâtea posibile.

Arena Națională găzduiește vineri unul dintre cele mai vechi derby-uri din fotbalul românesc. Rapid București și Farul Constanța vor fi din nou față în față, însă de data aceasta în Liga Întâi, după ce în ultimul ani s-au confruntat numai în al doilea eșalon.

Partida contează pentru etapa a treia a campionatului și îi găsește pe giuleșteni în fotoliul de lideri, având maximum de puncte. Mai mult decât atât, se anunță și un adevărat examen al defensivelor, mai ales că niciuna dintre formații nu a primit vreun gol până acum.

Două echipe care sunt în formă. Două echipe care au un moral foarte bun, care au jucat un fotbal bun la începutul acesta de campionat. Două echipe care nu au primit goluri și au marcat. Așa că, eu cred că o să iasă un meci bun. Două echipe care vor să joace fotbal și din toate aceste lucruri care sunt, eu cred că o să iasă un meci foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța

Rapid București – Farul Constanța, contând pentru etapa a treia a Ligii Întâi la fotbal, se joacă vineri seară, pe Arena Națională, cu începere de la ora 21.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233