dobroge.tv

Live

Unirea Constanța, amical de lux în Ghencea

20 iulie 2021
Publicitate

Cea mai tânără echipă a fotbalului de la malul mării trage tare pentru a fi în formă maximă înaintea debutului în Liga a doua. Ianis Zicu a devenit în mod oficial antrenorul Unirii Constanța, cu care a semnat un contract valabil pe un an.

Unirea Constanța, formația care va lua locului Farului în Liga a doua a ajuns deja la munte, în Poiana Brașov, acolo unde și-a programat un stagiu de pregătire.

Fotbaliștii de la malul mării, printre care se numără Băjan, Leca, Liviu Mihai, Carabela sau Damașcan, cu toții foști componenți ai Farului în sezonul trecut, vor fi pregătiți și în acest an de Ianis Zicu.

Anunțat încă de săptămâna trecută, antrenorul constănțean a semnat luni contractul cu Unirea Constanța, angajament care se va întinde pe durata unui sezon. Din staff-ul tehnic mai fac parte Daniel Florea, Bogdan Alesandru și George Bordean.

Formația de pe litoral are programată pentru miercuri o nouă partidă amicală în compania lui Olimpic Zărnești, echipă pe care a mai învins-o în această vară cu scorul de 4-0.

Cel mai important test al noii echipe din Constanța va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00. Unirea Constanța va juca un amical de gală pe noua arena din Ghencea, contra celor de la CSA Steaua, formație recent promovată în Liga a doua.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233