dobroge.tv

Live

Farul a devenit Unirea Constanța

16 iulie 2021
Publicitate

Chiar dacă Farul și Viitorul au fuzionat formând o nouă echipă, Constanța va mai avea totuși o formație în eșalonul secund al fotbalului românesc. Unirea Constanța este cea care va activa în Liga a doua, în locul lăsat liber de Farul. Aceasta va fi antrenată de fostul tehnician al „marinarilor”, Ianis Zicu.

Ciprian Marica a găsit soluția pentru a nu pierde locul în Liga a doua rămas vacant după fuziunea dintre Farul și Viitorul lui Gheorghe Hagi. Acesta va fi ocupat de Unirea Constanța, noul nume al clubului FC Farul Constanța, al cărei președinte este acum Altay Nuredin.

Potrivit informațiilor oferite de acesta, noua grupare a fost înregistrată de către Federația Română de Fotbal și a fost înscrisă deja în campionatul următor.

La Unirea Constanța vor fi mai multe persoane, atât în staff, cât și în lotul de jucători, care au jucat în sezonul trecut în Liga a 2-a cu Farul. Unirea Constanța va fi antrenată de Ianis Zicu, care-l va avea ca secund pe Daniel Florea. Director sportiv va fi George Galamaz. De asemenea, din vechiul lot figurează în actualul efectiv jucători precum Carabela, Nicola, Ursu, Liviu Mihai sau Bălan, care se află în prezent în cantonament la Poiana Brașov.

În noul sezon al Ligii a doua, Unirea Constanța va susține partidele de pe teren propriu la Techirghiol, existând perspectiva mutării apoi la Mangalia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233