dobroge.tv

Live

Farul Constanța, gata de start în Liga Întâi

12 iulie 2021
Publicitate

Farul este gata de startul în noul sezon al Ligii Întâi. Constănțenii au încheiat la egalitate ultimul amical al verii, scor 1-1, contra bulgarilor de la Cerno More Varna. Singurul gol pentru elevii lui Gheorghe Hagi a fost înscris de Alexi Pitu, în startul partidei.

Noul Farul și-a prezentat sâmbătă seară, în fața propriilor suporteri, lotul cu care va aborda debutul pe prima scenă a fotbalului din România. Formația de la malul mării a întâlnit la Ovidiu pe bulgarii de la Cerno More Varna, într-o partidă încheiată la egalitate, cu scorul de 1-1. Singurul gol al elevilor lui Gheorghe Hagi a fost înscris de Alexi Pitu, în startul meciului, cu un șut din afara careului.

Un meci bun. Ne-am făcut treaba. Un rezultat de egalitate. Dar, acum începe campionatul și trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Orice reușită îmi dă încredere. Pasă de gol sau gol este același lucru pentru mine. Sper și în campionat să reușesc cât mai multe asemenea execuții ”, a declarat Alexi Pitu, Farul Constanța.

Tot sâmbătă, dar de dimineață, „marinarii au mai disputat o partidă amicală, contra divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila, încheiată cu victoria formației de pe litoral cu scorul de 3-2.

Farul Constanța va debuta la finalul acestei săptămâni în ediţia 2021/2022 a Ligii Întâi în deplasare, cu UTA Arad.

Primul meci al echipei constănţene pe teren propriu va avea loc, în runda secundă, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233