dobroge.tv

Live

Jefte Betancor, ultimul transfer al Farului

09 iulie 2021
Publicitate

Farul a anunțat al șaselea transfer din această vară. Jefte Betancor s-a alăturat lotului pregătit de Gheorghe Hagi și speră să marcheze cât mai multe în tricoul „marinarilor”. Formația constănțeană își prezintă mâine seară lotul într-un amical contra bulgarilor de la Cerno More Varna.

Farul Constanța transferă pe bandă rulantă în această vară, pentru a alcătui un lot cât mai competitiv la revenirea în Liga Întâi. Jefte Betancor este ultimul jucător care va îmbrărca tricoul „marinarilor”.

Potrivit comunicatului transmis de gruparea constănțeană, atacantul de 28 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile, a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Spaniolul a evoluat în ultimul sezon tot în Liga Întâi, pentru FC Voluntari, formație în tricoul căreia a înscris zece goluri. În cariera sa, Betancor a mai jucat în Austria, la Mattersburgs și Ried, pentru aceasta din urmă înscriind 16 goluri în sezonul 2019-2020.

Până la acest transfer, formația de pe litoral îi mai transferase pe Aioanei, Larie, Petre, Pires și Purece.

Farul Constanța își va prezenta sâmbătă seară, de la ora 19.00, lotul cu care va aborda noul sezon competițional, în cadrul unui meci amical disputat în compania bulgarilor de la Cerno More Varna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233