dobroge.tv

Live

EURO 2020. Arbitrul olandez care a „furat“ Danemarca este şi inspector în cadrul poliţiei din Rotterdam

EURO 2020. Arbitrul olandez care a „furat“ Danemarca este şi inspector în cadrul poliţiei din Rotterdam
09 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Olandezul Danny Desmond Makkelie (38 de ani) a ajuns în atenţia presei internaţionale după penalty-ul controversat pe care l-a acordat pentru Anglia, în minutul 102 al meciului cu Danemarca.

Potrivit adevarul.ro, olandezul a intrat pe lista FIFA din 2011 şi, pe lângă meseria de arbitru, e şi inspector în cadrul poliţiei din Rotterdam.

În cariera sa internaţională, cele mai importante partide pe care le-a condus la centru, înainte de semifinala de la Euro 2020, sunt finala Ligii Europei de anul trecut (Sevilla - Inter, scor 3-2), plus o semifinală de Mondialul Cluburilor, în 2020 (Palmeiras - UANL, scor 0-1). Până să fie delegat la partida Anglia - Danemarca de miercuri, Makkelie a condus alte trei meciuri de la Euro 2020: Italia - Turcia 3-0 (grupe), Rusia - Finlanda 1-0 (grupe), Anglia - Germania 2-0 (optimi).

Dezicia sa din meciul cu Danemara I-a iritat foarte tare pe nordici, părerea unanimă a acestora fiind că decizia arbitrului a fost o eroare impardonabilă.

"Arbitrul a comis o mare, mare eroare la penalty, decizia va fi dezbătută pentru mult timp de acum înainte! Aş fi fost de acord cu o victorie a Angliei dacă ar fi înscris din multele ocazii de care le-a avut", Peter Schmeichel, în presa din Anglia.

"Niciun penalty! Nu cred că Danemarca ar fi primit o asemenea lovitură de pedeapsă. E dificil de observat şi dacă a fost cel mai mic contact între jucători", Age Hareide, fost selecţioner Danemarca.

"Nu a fost nicio umbră de penalty. E păcat că trebuie să părăsim turneul astfel. Dar nu mai e nimic de făcut", Jannik Vestergaard, fundaş Danemarca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233