dobroge.tv

Live

Farul își prezintă sâmbătă lotul

07 iulie 2021
Publicitate

Așteptarea a luat sfârșit pentru suporterii Farului și ai fotbalului din Constanța. După ce accesul pe stadioane a fost interzis spectatorilor în ultimul an, aceștia vor avea din nou posibilitatea sâmbătă să asiste la un meci de fotbal. „Marinarii” își vor prezenta lotul de jucători cu care vor aborda primul sezon în Liga Întâi după fuziunea cu Viitorul.

Farul Constanța va întâlni sâmbătă seară, cu începere de la ora 19.00, echipa bulgară de primă ligă Cerno More Varna, în ultimul meci de pregătire înaintea startului în sezonul competițional 2021-2022. Cu această ocazie va avea loc și prezentarea lotului formației constănțene cu care va aborda primul sezon în Liga Întâi după fuziunea cu Viitorul.

Conducătorii formației de la malul mării au anunțat că pentru această partidă, conform normelor aflate în vigoare, vor fi puse în vânzare bilete care acoperă 50% din capacitatea stadionului Central din cadrul Academiei de Fotbal Hagi. Prețul acestora va fi între 20 de lei la peluze și 50 de lei la tribuna zero.

Conform Protocolului de desfășurare al partidelor de fotbal aprobat de Federația Română de Fotbal, la această partidă vor putea participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

De asemenea, le este permis și accesul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

În cele șase partide de verificare disputate în această vară de Farul Constanța, în cantonamentului desfășurat în Poiana Brașov, „marinarii” au înregistrat două victorii, în fața celor de la Municipal Brașov și CS Mioveni, două remize și două înfrângeri.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233