dobroge.tv

Live

Plecare 'în masă' de la FC Farul

23 iunie 2020
Publicitate

Despărțire în masă la FC Farul, tocmai când lucrurile păreau să se închege la formația de pe litoral. Nu mai puțin de zece jucători vor părăsi echipa în această vară, potrivit anunțului făcut aseară de oficialii constănțeni.

Forma slabă arătată de atacanți în sezonul recent încheiat al Ligii a doua l-a determinat pe Ianis Zicu să schimbe din temelii linia ofensivă.

Potrivit anunțului făcut luni seară de clubul constănțean pe site-ul oficial, nu mai puțin de nouă jucători și-au încheiat colaborarea cu FC Farul.

Aceștia sunt Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan și Mădălin Martin. Ultimii trei de altfel nu au apucat nici să evolueze pentru „marinari“ într-un mecioficial.

Celor nouă jucători li se alătură și Ionuț Stoica. Atacantul în vârstă de 20 de ani a evoluat la Constanța sub formă de împrumut în sezonul trecut, astfel că el se va întoarce la FC Voluntari, echipa care îl are în proprietate.

Oficialii constănțeni le-au mulțumit tuturor celor zece jucători pentru munca depusă în tricoul alb-albastruși le-a urat succes în carieră. Rămâne de văzut acum care vor fi jucătorii care vor fi aduși pentru a acoperi golul lăsat de această despărțire „în masă“, dar și cum va reuși antrenorul Ianis Zicu să reconstruiască practic o nouă echipă în puținul timp rămas până la începerea noului sezon al Ligii a doua.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233