dobroge.tv

Live

Farul continuă transferurile

06 iulie 2021
Publicitate

Cu două săptămâni rămase până la startul Ligii Întâi, Farul este departe de a-și fi definitivat lotul de jucători. Formația constănțeană s-a despărțit și de portarul Valentin Cojocaru, însă nu exclude posibilitatea unor noi achiziții.

Aducerea lui Mihai Aioanei de la Chindia Târgoviște a creat concurență mare în poarta Farului. Și asta mai ales după ce Gheorghe Hagi și-a exprimat public așteptările de la goal-keeper-ul de 21 de ani, pe care în vede în viitorul apropiat apărând pentru echipa națională. Aceste lucruri i-au determinat pe portarii formației de pe litoral, care sperau la un post de titular, să își caute nou angajamente.

Să se întoarcă jucătorii de la U21 de la Olimpiadă sănătoși. Pentru că sunt jucători importanți, care în campionatele trecute au fost jucători de bază. Atâta timp cât perioada de transferuri va fi deschisă, pot pleca jucători și pot veni jucători”, a declarat Gheorghe Popescu, președinte Farul Constanța.

Primul plecat a fost Cătălin Căbuz, care s-a transferat chiar la Chindia Târgoviște, iar acum i-a venit rândul lui Valentin Cojocaru să își găsească o echipă. Potrivit unui comunicat al formației de pe litoral, el a fost vândut în Ucraina, la Dnepr, în schimbul sumei de 100 de mii de euro.

Astfel, Cojocaru își încheie activitatea la echipa constănțeană după două mandate, între ianuarie 2018 și decembrie 2020 şi apoi din august anul trecut până în prezent. În cariera sa, el a mai jucat pentru FCSB, FCSB II, FC Voluntari, Apollon, Crotone și Frosinone. Președintele clubului constănțean a anunțat că lista de transferuri nu este încă închisă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233