dobroge.tv

Live

Farul, final de cantonament

05 iulie 2021
Publicitate

Farul Constanța a încheiat cu o remiză și o înfrângere cantonamentul din Poiana Brașov. Cu două săptămâni rămase până la startul în Liga întâi, constănțenii sunt încrezători că vor reuși să îndrepte în timp util deficiențele constatate în stagiul de pregătire montan.

Perioada de pregătire este întotdeauna cu scopul de a acumula fizic, cu foarte multe antrenamente, cu acest accent pe calitatea fizică. Eu cred că lucrul cel mai important este că am terminat cantonamentul fără mari probleme. Cu excepția accidentării lui Casap, care din păcate, a suferit o accidentare. În rest, jucătorii au crescut de la zi la zi. Mi-a plăcut foarte mult că cei tineri care au participat la acest cantonament au răspuns cu bine la cerințele lui mister. O perioadă grea. Întotdeauna o perioadă de cantonament este una dificilă, este una de acumulări.

Mai sunt două săptămâni până la începerea campionatului. Eu sunt convins că în aceste două săptămâni vor fi rezolvate probleme care au apărut la jocurile pe care le-am jucat”, a declarat Gheorghe Popescu, președinte FC Farul Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233