dobroge.tv

Live

Calificare fără emoții pentru Horia Tecău

02 iulie 2021
Publicitate

Horia Tecău este în turul secund la Wimbledon. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Krawietz, s-au calificat după o victorie lejeră în fața perechii italiano-spaniole formate din Caruso și Fokina.

Horia Tecău şi germanul Kevin Krawietz s-au calificat joi seară în runda a doua a probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului.

Cei doi s-au impus în două seturi, scor 6-3, 7-6, în fața perechii formate din italianul Salvatore Caruso și spaniolul Alejandro Fokina. Tecău şi partenerul său, favoriţii numărul nouă, s-au impus după doar 68 de minute.

Pentru performanța lor, cei doi şi-au asigurat un cec de 19.000 de lire sterline şi 90 de puncte ATP al dublu. În turul al doilea, Tecău şi Krawietz îi vor avea ca adversari pe scandinavii Andre Goransson din Suedia și Casper Ruud din Norvegia.

Tecău și Krawietz au câștigat în urmă cu două săptămâni turneul de la Halle, după ce anteriori mai pierduseră două finale, la Rotterdam și Barcelona.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233