dobroge.tv

Live

Minibaschet și babybaschet la Costinești

23 iunie 2021
Publicitate

Timp de o lună de zile, Costineștiul va deveni capitala baschetului juvenil din România. Începând de săptămâna viitoare și până la mijlocul lunii iulie vor avea loc festivalurile de minibaschet și babybaschet, dar și campionatul național dedicat copiilor sub 12 ani. Din cauza pandemiei, Federația Româna de Baschet a luat măsuri stricte pentru prevenirea îmbolnăvirilor.

După o pauză prelungită cauzată de pandemia de coronavirus, întrecerile de minibaschet și babybaschet care se organizează în mod tradițional la Costinești vor fi reluate în această vară.

Astfel, începând de săptămâna viitoare, în stațiunea tineretului de pe litoralul românesc se vor desfășura pe rând Festivalul Național de BabyBaschet și Festivalul Național de BabyBaschet 3x3, Festivalul Național de MiniBaschet și Festivalul Național de MiniBaschet 3x3, iar în ultima serie Campionatul Național U12 și Campionatul Național U12 3x3.

În acest sens, consiliul director al Federației Române de Baschet a aprobat în ședința de marți după-amiază „Protocolul medical pentru organizarea și desfășurarea competițiilor de baschet în aer liber”.

Condițiile și masurile descrise în protocolul medical au ca scop reducerea la minim a riscului apariției infectării cu COVID-19 în rândul participanților, aceștia reprezentând sportivi, antrenori, membri ai staff-urilor, arbitri, comisari, oficiali de masa, personal administrativ-organizatori și alții, dar și a spectatorilor la competițiile de baschet organizate și desfășurate in aer liber.

Ca şi în ediţia din 2019, întrecerile se vor disputa pe terenurile din cadrul bazei sportive BTT de la Costineşti.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233