dobroge.tv

Live

Ianis Zicu nu mai vrea la Farul

15 iunie 2021
Publicitate

Fuziunea dintre FC Viitorul și FC Farul prinde tot mai mult contur, astfel că momentul înființării noii echipe a Constanței pare doar o chestiune de zile. Într-atâtea necunoscute, mai ales în alcătuirea viitoarei bănci tehnice, există însă și câteva certitudini. Una dintre acestea îl are în centrul atenției pe Ianis Zicu, fostul antrenor al „marinarilor”, care a spus deja „pas” noului proiect.

Ianis Zicu a oferit luni seară noi detalii despre cel mai așteptat moment din acest an pentru sportul constănțean, fuziunea dintre FC Viitorul și FC Farul Constanța.

Fostul antrenor al „marinarilor” a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că a fost contactat de Gheorghe Hagi care i-a propus să continue alături de Farul, în noul proiect.

Potrivit lui Zicu, în noua organigramă, el n-ar fi avut funcție decizională, ci mai degrabă de membru al staff-ului tehnic, pentru o perioadă de aproximativ doi-trei ani, pentru a se familiariza cu filosofia clubului. Abia după acest interval de timp ar fi urmat să i se încredințeze rolul de antrenor.

Zicu a mărturisit că s-a simțit onorat de această propunere, însă s-a văzut nevoit să o refuze pentru a continua pe propriul drum. Ianis Zicu a condus Farul în ultimele două sezoane de Liga 2. n ediția 2019/2020, „înghețată” în etapa a 24-a pentru ocupantele locurilor 7-19 din cauza izbucnirii pandemiei COVID-19, Farul a terminat pe locul 9.

Iar în sezonul 2020/2021, desfășurat tot în condiții speciale, din cauza pandemiei, Farul a terminat campionatul regular pe locul 7, ratând play-off-ului din cauza rezultatelor directe.

Echipa constănțeană a mers în Grupa A a play-out-ului, acolo unde a terminat pe primul loc din șapte formații.


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233