dobroge.tv

Live

Will Brown s-a despărțit de Athletic

11 iunie 2021
Publicitate

BC Athletic a anunțat astăzi prima despărțire din această vară. Americanul Will Brown a plecat de la formația constănțeană pentru a evolua în campionatul Cehiei. Brown a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Alexandru Olteanu, în condițiile în care „gladiatorii” au terminat pe ultimul loc al clasamentului.

Will Brown, centrul de doi metri și 13 centimetri al lui BC Athletic Constanța, a ales să evolueze în sezonul următor în prima ligă de baschet a Cehiei, la Hradec.

Americanul de 24 de ani a fost considerat unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști pe care antrenorul Alexandru Olteanu i-a avut la dispoziție în sezonul recent încheiat, însă acum a ales să schimbe campionatul.

Anunțul despărțirii de jucător a fost făcut de către clubul constănțean printr-o postare în mediul online, adăugând că noul angajament al acestuia se întinde pe o durată de două sezoane.

Ajuns pe litoral în luna septembrie a anului trecut, Will Brown a jucat 23 de meciuri pentru Gladiatorii din Tomis, fiind printre cei mai apreciați jucători defensivi și spectaculoși ai echipei noastre cât și ai Ligii Națională de Baschet. Cel mai bun meci al său s-a consemnat chiar în ultima partidă a sezonului, când BC Athletic Neptun Constanța a întâlnit BC CSU Sibiu.

Will Brown a încheiat partida în double double cu 15p, 10 recuperări, două pase decisive și trei blocaje în cele 26 de minute jucate.


Sursă foto: BC Athletic

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233